Poll of polls

Takk !

Publisert 13. september 2021. Sist endret 13. september 2021.

Vi vil med dette rette en hjertelig takk til alle som har tatt kontakt med oss i denne stortingsperioden med spennende spørsmål og hyggelige kommentarer.

Vi vil også rette en varm takk til de mange redaktører og journalister vi har hatt kontakt med i aviser og andre medier over hele landet. pollofpolls.no blir møtt med en helt usedvanlig velvilje når vi spør om innsyn i bakgrunnstall og annet i tilknytning til målinger.

Vi vil ved avslutningen av valgkampen også gratulere mediene med en – samlet sett – imponerende dekning av partimålinger. Grundig og innsiktsfull dekning av målinger tilfører ny og viktig kunnskap og dramaturgi.

Vi slutter ikke å la oss imponere av de mange aviser med begrensete ressurser som dekker lokale målinger med kompetanse, energi og entusiasme. Å lese lokalaviser som dekker målinger gir ikke bare kunnskap om resultatet i undersøkelsene, men gir innsikt i politikk og samfunn i vårt mangfoldige og vakre land.

En særlig takk til Gabriel Steinsbekk og Jon Aabye som med sine regneark har fulgt velgernes vandringer med et stort antall beregninger som er lagt ut på disse nettsidene.

Lars Øy / Johan Giertsen

Del på Facebook

Flere artikler om presentasjon av meningsmålinger i mediene

Vis alle artikler om presentasjon av meningsmålinger i mediene

Flere artikler om nettsiden pollofpolls.no

Vis alle artikler om nettsiden pollofpolls.no