Poll of polls

«Juvelen i demokratiets krone»

Publisert 6. august 2019. Sist endret 6. august 2019.

«Frie valg er juvelen i demokratiets krone.»

Disse vakre – og viktige – ordene tilhører (daværende) statsminister Jens Stoltenberg, og ble fremført på Rådhusplassen i Oslo 25. juli 2011.

Vi er priviligert som bor i et land der makten tilhører folket – i frie og hemmelige valg. Vi ser frem til en spennende kappestrid frem mot valgdagen mandag 9. september i det som er folkestyrets høytidsstund.

Så vil vi også ved denne anledning berømme de over 60.000 kandidatene som stiller til valg i kommunestyrevalget, fylkestingsvalget og bydelsvalget i Oslo. Disse har sagt seg villig til å bruke av sin tid til fellesskapets beste. De fortjener vår unisone hyldest.

Vi vil også rette en hjertelig takk til mediene – ikke minst mange lokalaviser – som av ofte knappe ressurser prioriterer målinger. Vi er overbevist om at det bidrar til engasjement og temperatur – til folkestyrets beste.

Vi tar også i denne valgkampen sikte på å legge ut alle kommunale, fylkesvise og nasjonale partimålinger. Skulle vi gå glipp av en måling, vil vi sette pris på en sms eller en e-post.

Lars Øy / Johan Giertsen

Del på Facebook

Flere artikler om nettsiden pollofpolls.no

Vis alle artikler om nettsiden pollofpolls.no