Poll of polls

Lesere: Vi trenger hjelp !

Publisert 8. august 2015. Sist endret 8. august 2015.

1) Valgkampen er i gang, og vår ambisjon er å legge ut alle nasjonale og lokale partimålinger.

2) Vi har ulike kilder for å bli kjent med målinger, men likevel kan vi overse noen. Vi anmoder derfor våre lesere om å undersøke lokale aviser og andre medier daglig, med sikte på om det kan være publisert målinger som vi har gått glipp av. Hvis ja, send en epost til larsoy@munin.no og johan.giertsen@gmail.com – med informasjon om målingens kilde (byrå og medium), intervjuperiode, antall spurte, svarprosent (hvis den er oppgitt) og tallene for partiene.

3) Vi har i "kommunefakta" på kommunesidene og "fylkesfakta" på fylkessidene for fylkestingsvalget lagt ut bl.a. navn på (fylkes)ordførere og om disse tar gjenvalg. Vi takker Jon Aabye som har gått igjennom valglistene, med sikte på om ordførerne tar gjenvalg.

4) Vi anmoder leserne om å undersøke sin kommune og sitt fylke om våre opplysninger om bl.a. navn på ordførere og ja eller nei til gjenvalg er korrekte. Vi kan f.eks. ha gått glipp av noen ordførere som kan ha fratrådt i perioden.

5) Ser leserne utviklingstrekk på målingene f.eks. lokalt eller regionalt eller i kommunetyper eller landsdeler som fortjener bredere oppmerksomhet, setter vi pris på å bli kontaktet – slik at vi kan vurdere om dette fortjener en kommentar.

6) Vi ønsker partier og kandidater lykke til i valgkampen !

7) Vi lar Jens Stoltenbergs ord på Rådhusplassen i Oslo 25. juli 2011 – "Frie valg er juvelen i demokratiets krone" – stå som en ramme for valgkampen og valget.

Lars Øy / Johan Giertsen

Del på Facebook

Flere artikler om nettsiden pollofpolls.no

Vis alle artikler om nettsiden pollofpolls.no