Poll of polls

Søyle for MDG

Publisert 25. juli 2015. Sist endret 25. juli 2015.

Rasmus Hansson
Storting 2021: 3,9 %
S-snitt juni: 3,4 %
Kommune 2023: 4,2 %

1) Poll of polls på vår hjemmeside har nå søyle for MDG.

2) Vi har gitt MDG en mørk grønnfarge.

3) MDG er nå med – som de øvrige stortingspartiene og Rødt – i alle tabeller som er automatisk generert:

(i) Klikkes på "Stortinget" i menyen, er MDG med i bl.a. grafen for snitt nasjonale målinger om stortingvalg. MDG er sidestilt med de øvrige partiene på sidene for de enkelte fylkene når det gjelder stortingsvalg.

(ii) Klikkes på "Fylkesting" i menyen, er MDG med i grafen for poll of polls fylkestingsvalget og i tabellen for denne. Vi ser der at MDG er i kamp med SV om hvilket av disse partiene som blir størst i fylkestingsvalget. MDG er sidestilt med de øvrige partiene på sidene for de enkelte fylkene i fylkestingsvalget.

(iii) Klikkes på "Kommunestyre" i menyen, er MDG med i grafen for nasjonal poll of polls kommunevalget og tabellen for denne. MDG er med i alle tabeller på denne siden om poll of polls i landsdeler, fylker og kommunegrupper. MDG er også sidestilt med de øvrige partiene på sidene for de enkelte kommunene.

(iv) Klikkes på "Kommentarer" i menyen, kan leserne klikke på MDG i funksjonen "Vis artikler som i hovedsak omtaler et parti" (denne muligheten har vi hatt også for MDG i noen tid).

(v) Klikkes på "Mandatfordeling" i menyen, er MDG med i alle funksjoner.

(vi) Klikkes på "Partier" i menyen, er "Partiprofilen MDG" nå inntatt.

(vii) Klikkes på "Valg" i menyen, er MDGs resultater inntatt.

(viii) MDGs nivåer når det gjelder forhånds- og valgtingsstemmer i 2011 er inntatt på sidene for de enkelte fylkene (fylkestingsvalget) og kommunene (kommunevalget).

4) I konstellasjons-tabeller har vi lagt MDG inn på venstresiden. Vi er selvsagt klar over at MDG har erklært seg som blokkuavhengig, og at partiet derfor – trolig – vil delta i ulike konstellasjoner i kommuner og fylker. Se også Om-siden der vi presiserer at våre tabeller (bl.a. om konstellasjoner) ikke er noen prognose for ordførervalg. Våre konstellasjons-tabeller på stortingssidene er fra vår side heller ikke ment som noen prognose for hvilke partier som trolig vil danne regjering gitt ulike valgutfall.

Lars Øy / Johan Giertsen

Del på Facebook

Flere artikler om MDG

Vis alle artikler om MDG

Flere artikler om nettsiden pollofpolls.no

Vis alle artikler om nettsiden pollofpolls.no