Poll of polls

Takk !

Publisert 9. september 2013. Sist endret 9. september 2013.

Vi vil med dette rette en hjertelig takk til alle som har tatt kontakt med oss i valgkampen og tidligere med spennende spørsmål og kommentarer, og gode råd til hvordan dette nettstedet kan utvikles videre.

Det har vært en fornøyelse å ha så omfattende kontakt med lesere over hele den politiske fargeskalaen.

Vi vil også rette en dyp takk til de mange redaktører og journalister vi har hatt kontakt med i aviser og andre medier over hele landet. pollofpolls.no er blitt møtt med en helt usedvanlig velvilje når vi har spurt om innsyn i bakgrunnstall og annet i tilknytning til målinger.

Vi vil ved avslutningen av valgkampen også gratulere mediene med en– samlet sett – imponerende dekning av partimålinger. Vi har notert 706 stortingsmålinger siden valget 2009 – fordelt på 476 nasjonale, 191 fylkesmålinger og 39 stortingsmålinger i kommuner. Grundig og innsiktsfull dekning av målinger tilfører både ny viktig kunnskap og dramaturgi.

Vi slutter ikke å la oss imponere av de mange aviser med begrensete ressurser som dekker lokale målinger med kompetanse, energi og entusiame. Å lese lokalaviser som dekker målinger gir ikke bare kunnskap om resultatet i undersøkelsene, men gir innsikt i politikk og samfunn i vårt mangfoldige og vakre land.

Lars Øy / Johan Giertsen

Del på Facebook

Flere artikler om nettsiden pollofpolls.no

Vis alle artikler om nettsiden pollofpolls.no

Omtalte kommuner

Flere artikler om omtalte kommuner